Cloud Services

Met het self-managed platform van Europe Cloud Network kunt u als ondernemer binnen enkele minuten beschikken over verschillende en veelzijdige virtuele diensten en/of cloudapplicaties. Het platform maakt het mogelijk dat u als gebruiker, zonder enige kennis van systemen en infrastructuur, uw eigen virtuele omgeving zelfstandig kan instellen en aanpassen. Onze cloudservices bieden u in een handomdraai optimale mobiliteit, flexibiliteit en veiligheid.

 

Optimale flexibiliteit en snelle service

Vanachter elk bureau bij u op kantoor of vanuit huis kunt u via het self-managed platform van Europe Cloud Network op ieder gewenst moment cloudservices aan- of desgewenst weer uitzetten. Ook beschikt het platform over een compleet geautomatiseerd gebruikersbeheersysteem voor het aanmaken of afmelden van nieuwe gebruikers. Dat betekent optimale flexibiliteit en snelle service voor iedereen die snel wil opschalen of een aantal diensten snel wilt afschaffen omdat bedrijfsprocessen of het project daarom vraagt. Daar komt geen systeembeheerder of tijdrovend ticketsysteem aan te pas.

 

Security & uptimegarantie

Europe Cloud Network is gespecialiseerd in het leveren van veilige en 24/7 beschikbare self-managed cloudtools voor kleine en middelgrote bedrijven. Ons datacenter is gevestigd in Luxemburg, een land met één van de strengste wetgevingskaders op het gebied van privacybescherming en dataprotectie. En omdat u altijd online en overal wilt kunnen werken, bieden wij 99,995% uptime garantie.