Managed Services

Europe Cloud Network ondersteunt kleine en middelgrote bedrijven bij het in kaart brengen van de IT behoeften die aansluiten op de processen en eisen van de organisatie en geeft helder advies over de mogelijkheden en valkuilen. Met onze ‘handson’ mentaliteit hebben wij de laatste jaren veel ondernemers en MKB-ers geholpen met belangrijke beslissingen die de kostenstructuur en flexibiliteit op het gebied van IT in de komende jaren bepalen. Met de praktische adviezen en Managed Services van Europe Cloud Network weet u exact waar u aan toe bent.

 

Europe Cloud Network adviseert welke IT toepassingen in de Cloud gezet kunnen worden en welke cloudconfiguratie voor u en uw organisatie geschikt is. Door onze flexibele dienstverlening kunt u zelf bepalen welke services u wilt uitbesteden en welke u in eigen hand wenst te houden. Wanneer uw bedrijfsprocessen meer, minder of andere diensten vereisen, veranderen de kosten moeiteloos met uw wensen mee.

 

De Managed Services van Europe Cloud Network zijn ‘tailor-made’ voor MKB-bedrijven. Wij zorgen ervoor dat uptime gegarandeerd wordt, dat software en hardware up-to-date blijft en dat u, indien nodig, snel extra functionaliteit kunt inschakelen. Wij bieden onze Managed Services aan op basis van een complete en klantvriendelijke Service Level Agreement.