Voice Services

Veel kleine en middelgrote ondernemers onderschatten de kosten die verouderde telefoniesystemen met zich meebrengen. Digitaal telefoneren kan meer voor uw organisatie betekenen dan u denkt. Het is zelfs mogelijk om niet alleen telefonie maar ook andere vormen van communicatie te combineren in één systeem. Vanuit een centrale plek binnen uw organisatie heeft u direct zicht op de beschikbaarheid van iedere medewerker. Met de Voice Services van Europe Cloud Network kunt u de bereikbaarheid van personen loskoppelen van individueel geconfigureerde devices. Het bevordert niet alleen de communicatie binnen de organisatie maar kan ook veel betekenen voor uw klanten.

 

De Voice Services van Europe Cloud Network zijn een betrouwbare en schaalbare telefonieoplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen. Indien gewenst kunt u tussentijds altijd overstappen naar een uitgebreider Voip (Voice Over Internet Protocol) pakket. Zowel vaste telefoons als draadloze toestellen en headsets behoren tot onze standaard service.

 

U heeft nog geen internet verbinding?

Europe Cloud Network regelt in dat geval snel een VoIP gecertificeerde ADSL-verbinding met de mogelijkheid om een gedeelte te reserveren voor spraak. Zodoende hoeft u zich nooit zorgen te maken over onverwachte uitval wanneer bijvoorbeeld een groot bestand binnen uw netwerk gedownload wordt of als er een piek is in het internetgebruik.