Open Exchange (OX)

De OX App Suite is een gecentraliseerde cloudomgeving waarmee gebruikers hun digitale leven kunnen beheren vanuit één interface, overal en op elk apparaat. Een uiterst schaalbaar platform dat een breed scala van cloud-gebaseerde diensten levert. Het wordt geleverd met groupware, samenwerking en cloud-gebaseerde applicaties, met behulp van responsive design technieken. Toepassingen zoals cloud storage, het bewerken van documenten, e-mail, taken, agenda en nog veel meer.

OX_APPS
 • Schaalbaar

  Maandelijks gebruikers toevoegen of verwijderen.

 • Alternatief voor MS exchange

  Wel dezelfde functies maar geen Microsoft

 • Maandelijkse incasso

  Voor maandelijkse abonnementen wij accepteren ook Ideal, Paypal, CreditCard.

 • Flexibele storage

  Makkelijk storage toevoegen of verwijderen.

 • Geen landurige contracten

  Gemakkelijk maandelijks opzegbaar.

 • Beste prijs-kwaliteitverhouding!

  De goedkoopste is wel zo prettig.

Samenwerken vanuit de cloud!

 

Open-Xchange (OX) is een open source mail- en groupware applicatie en is een goed alternatief voor Microsoft Exchange of Microsoft Office365 dat kleine en middelgrote bedrijven een complete oplossing biedt voor e-mail, documenten uitwisseling, afspraken, contactpersonen- en takenbeheer. Communicatie en teamwork verlopen via overzichtelijke interfaces en biedt recourse en groep management mogelijkheden en automatische informatiebeheersing met afspraken- en takennotificaties.

Bestel direct online of neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Wij bieden naast de standaard Hosted exchange opties ook:

Migratie (migration wiz), active directory (ID Sync), Blackberry messaging, upgrades per GB, afnemen van verschillende abonnementen per gebruiker.